miercuri, 1 iulie 2015

POSTA ROMANA CAUTA SERVICII DE PAZA


postaPoșta Română vrea să încheie un acord cadru, pe o durată de doi ani, pentru servicii de pază, valoarea estimată a contractului fiind cuprinsă între 8 și 15 milioane de lei.
Compania Naţională Poşta Română vrea să încheie un acord cadru, pe doi ani, pentru servicii de pază, valoarea estimată a contractului, fără TVA, fiind cuprinsă între 8,47 şi 15,8 milioane de lei, potrivit unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), scrie bizlawyer.ro
Acordul cadru urmează să fie încheiat cu 3 agenţi economici, iar durata acestuia este de doi ani. Potrivit anunţului, acordul prevede achiziţia de prestări de servicii de pază şi protecţie a bunurilor, valorilor şi imobilelor sale împotriva accesului neautorizat sau a ocupării abuzive, precum şi împotriva furturilor, distrugerilor, incendiilor şi a altor acţiuni provocatoare de pagube materiale, pentru toate subunităţile şi sucursalele CNPR, conform caietului de sarcini. Acordul prevede minim 50 de posturi permanente şi maxim 78 posturi permanente, din care 26 de posturi temporare.
Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 7 august 2015, ora 16,00, iar cel pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 10 august 2015, ora 10,00. Deschiderea ofertelor urmează să aibă loc în data de 10 august 2015, ora 12,00 la sediul companiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu