joi, 16 iulie 2015

HONEYWELL LANSEAZA DOUA MODELE NOI DE NVR-URI


Honeywell lansează o nouă serie de NVR-uri din seria Performance Series IP, oferind utilizatorilor mai multă flexibilitate când personalizează sisteme video IP.
NVR-urile sunt disponibile în modele de opt și 16 canale și sunt compatibile cu camerele de supraveghere equIP Series șiPerformance IP Series, lărgind astfel opțiunile pentru sistemele de supraveghere pe bază de IP, anunță Honeywell într-un comunicat de presă.
,,Tranziția către camerele IP nu trebuie să reprezinte o povară pentru clienți. Linia noastră de NVR-uri permite dealerilor de securitate să ofere soluții de supraveghere video IP HD personalizate în funcție de capacitatea canalelor clienților, la un nivel eficient al prețurilor”, a spus John Smith, reprezentant Honeywell.
Timpul de instalare este redus prin funcții plug-and-play Power-over-Ethernet (PoE) și de o configurație intuitivă. Utilizatorii pot stabili cantitatea de material video captat și pot adăuga până la opt terrabiți de stocare internă. NVR-urile pot fi programate să trimite alerte email automate atunci când sistemul detectează mișcare sau perturbări. De asemenea, aplicațiile pentru Apple și Android permit utilizatorilor să vizualizeze materialul video de pe dispozitive conectate la web, precum laptop-uri, tablete sau smartphone-uri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu