joi, 16 iulie 2015

AXIS A DEVENIT INTEGRATOR OFICIAL PENTRU ASSA ABLOY


axAssa Abloy a format un parteneriat în domeniul controlului accesului cu Axis Communications pentru a integra tehnologia Aperio în regiune EMEA.
Aperio reprezintă o serie de încuietori cu baterie care permit clădirilor să adauge control acces wireless fără investiții mari. Încuietorile Aperiopot extinde un sistem deja instalat sau unul nou de control acces, oferind un strat suplimentar de securitate pentru ușile unei clădiri, informeazăAssa Abloy într-un comunicat de presă.
Telecomanda pentru uși A1001 produsă de Axis va încorpora mai multe componente Aperio, care vor permite controlarea accesului pentru mai multe uși. Administrarea online a sistemului va fi integrată cu software-ul de control acces, iar dispozitivul Axis suportă tehnologii RFID multiple, precum Iclass, MIFARE, HID Prox/EM410 sau Seos.
,,Piața de control acces are o cerere din ce în ce mai mare de arhitectură deschisă, care face posibilă o integrare precum cea cu Axis. Cu integrarea online a Aperio, clienții care vor instala acest dispozitiv IP pot fi siguri că au asigurat viitorul hardware-ului de control acces al companiei”, a spus Chris Bone, reprezentant Assa Abloy.
Telecomanda IP A1001 este proiectată pentru a îndeplini cerințele sistemelor enterprise avansate, dar și instalațiile de control acces mai mici. Prin intermediul Aperio, clienții Axis vor putea integra uși care nu sunt conectate prin cabluri, încuietori cu baterie și cititoare RFID în platforma deschisă Axis A1001, care va permite managementul accesului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu