marți, 21 iulie 2015

MAYFLEX A SEMNAT UN ACORD DE DISTRIBUTIE CU CANON


mayMayflex, un distribuitor de soluții de securitate, a format un parteneriat de distribuție cu Canon pentru a vinde gama de camere de supraveghere IP.
Compania Canon are o activitate de 75 de ani în domeniul tehnologiei pentru imagini și deține o gamă comprehensivă de camere de supraveghere IP, precum modele PTZ, dome sau box, care oferă o calitate înaltă a imaginii chiar și în condiții slabe de iluminare, informează compania într-un comunicat de presă.
Canon a semnat  un acord de distribuție cu Mayflex, care va deveni un distribuitor oficial produselor companiei. ,,Camerele IP Canon se potrivesc perfect cu portofoliul de securitate al companiei noastre și oferă clienților mai multe opțiuni în materie de vrand și produse. Observăm că puterea firmei Canon crește pe piața camerelor de supraveghere și suntem încântați că vom participa la acest proces”, a explicat Andrew Percival, reprezentantMayflex.
Mayflex a început să distribuie camerele de supraveghere produse de Canon începând cu luna iulie, parteneriatul fiind anunțat în cadrul evenimentului IFSEC 2015.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu