joi, 30 iulie 2015

NOI MODELE DE CAMERE PANORAMICE, LANSATE DE BOSCH


flexBosch introduce două tipuri noi de camere de supraveghere panoramice incluse în seria FLEXIDOME IP.
Compania a lansat modelul FLEXIDOME IP 7000 MP, o cameră panoramică pentru aplicații de interior care oferă perspectivă de 180 sau 360 de grade asupra unei anumite zone, cu rezoluție de 12 megapixeli la 30 de cadre pe secundă. Modelul include și analiză video inteligentă, pentru a asigura faptul că operatorii sunt alertați atunci când este necesar, informează Bosch într-un comunicat de presă.
Producătorul german a lansat și camera panoramică 5000 MP, pentru aplicații de interior și exterior, reprezentând cel mai mic model de cameră dome de 360 de grade, având o rezoluție de 5 megapixeli la 15 cadre pe secundă și lentilă tip fish-eye.
Ambele modele de camere de supraveghere oferă o perspectivă completă într-o singură imagine, fără puncte oarbe, și pot captura obiectele aflate în mișcare, îmbunătățind astfel performanța oricărei soluții de supraveghere video.
De asemenea, utilizatorii pot alege până la șase moduri de vizualizare a imaginilor, prin intermediul software-uluiBosch Video Security Client.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu