luni, 10 august 2015

SMART SOLUTION 2.0, NOUA SOLUTIE HIKVISION


hikHikvision lansează o nouă generație de sisteme inteligente de supraveghere video, denumită SMART SOLUTION 2.0.

Noua soluție Hikvision include caracteristici inteligente îmbunătățite pe toată gama de camere de supraveghere IPNVR-uri și software-uri pentru management video, împreună cu aplicații proiectate pentru îndeplinirea necesităților individuale ale piețelor verticale, inclusiv sectoarele retail, banking, industrial și hotelier, informează compania într-un comunicat de presă.
,,Pe măsură ce numărul siturilor cresc, cerințele și așteptările clienților variază mai mult ca niciodată, iar tehnologia IP este acceptată ca un standard. Astfel, este necesară o nouă generație de sisteme video inteligente pentru a se adresa tuturor cerințelor critice ale sistemelor CCTV”, a declarat Keen Yao, reprezentant Hikvision.
Printre caracteristicile îmbunătățite încorporate în camerele Hikvision se află funcții precum Region Entry/Exit, care detectează oameni, vehicule și alte obiecte care intră și ies dintr-o regiune virtuală predefinită, declanșând alarme care pot genera acțiuni ulterioare. Object Counting/Removal/Exit permite utilizatorilor să definească o zonă de interes și să numere obiectele care intră și ies. Funcția ANPR ajută la detectarea și recunoașterea numerelor de înmatriculare a vehiculelor și trimite aceste informații într-un NVR sau VMS inteligent, pentru managemnetul accesului.
SMART SOLUTION 2.0 oferă o platformă de securitate pentru administrarea dispozitivelor folosite în proiectul desupraveghere (camereNVR-uri, alarmecontrol acces), indiferent dacă este vorba de un sistem mic sau mare. Soluția Hikvision include opțiuni pentru afaceri mici și medii, dar și pentru întreprinderi. Anumite opțiuni sunt modelate pentru în mod special pentru sectoare industriale cheie, precum retail sau banking.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu