joi, 4 iunie 2015

VANDERBILT A CUMPARAT DIVIZIA DE SECURITATE A COMPANIEI SIEMENS


avVanderbilt Industries, un furnizor de sisteme de securitate, a completat achiziționarea diviziei Security Products din cadrul companiei Siemens.
Achiziția a fost anunțată pentru prima dată în luna octombrie a anului trecut și se încadrează în strategia de expansiune a Vanderbilt, noul sediu de operațiuni aflându-se în orașul german Wiesbaden, se arată într-un comunicat de presă lansat de companie.
Produsele Siemens, care includ dispozitive pentru control acces, alarme de intruși și sisteme de supraveghere video, au fost recunoscute de către Vanderbilt ca produse de calitate, cu nume de brand ca Aliro, SPC și Vectis, care au o bază loială de clienți și sunt recunoscute la nivel înalt.
,,Achiziționarea diviziei Security Products întărește fundația construită în industria securității de Vanderbiltpentru aproape trei decade. Aceasta ne va propulsa poziția pe piața europeană prin faptul că vom oferi o suită comprehensivă și mai mare de soluții și produse partenerilor noștri”, a spus Joseph Grilo, reprezentant Vanderbilt.
Noua achiziție nu doar va extinde prezența companiei în industria securității, ci va oferi și o poziție mai bună pe o piață foarte fragmentată cu potențial de creștere. Deși Vanderbilt acoperă piețe mature din Europa și America de Nord, compania intenționează să se extindă în zone precum America de Sud și Asia Pacific.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu