marți, 2 iunie 2015

FortiGuard Mobile Security, un nou produs de securitate pentru companiile care au adoptat BYOD


Fortinet a anuntat ca va lansa in curand un nou serviciu de securitate pentru mediul business, FortiGuard Mobile Security, dar si intentia de a achizitiona compania Meru Networks, specializata in retelele inteligente Wi-Fi.
Fortinet a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca va lansa in curand un nou serviciu de securitate pentru mediul business, FortiGuard Mobile Security, dezvoltat special pentru a proteja dispozitivele mobile din companiile care le permit angajatilor sa foloseassca in scop de serviciu propriul telefon mobil (politica BYOD - bring you own device).
FortiGuard Mobile Security va fi disponibil pentru companii ca serviciu-abonament din al treilea trimestru al acestui. Serviciul cuprinde aplicatii mobile de control si protectie impotriva amenintarilor malware, atat pentru platforma iOS a Apple, cat si pentru cea a Google, Android. Dezvoltat impreuna cu solutiile de securizare integrate FortiGate, noul serviciu FortiGuard Mobile Security va putea fi achizitionat in varianta de baza sau ca parte a unui pachet complet de protectie a intregii companii. Acesta din urma integreaza si serviciile din pachetul FortiGuard UTM (preventia intruziunilor, anti-virus, controlul aplicatiilor, filtru web, anti-spam) si protectie avansata impotriva amenintarilor pentru cloud (ATP).
"Infrastructurile IT evolueaza in mod constant cu BYOD, cloud, SDN, hybrid WAN si WLAN securizat, ajutand companiile sa fie mai flexibile, insa, in acelasi timp, creaza noi puncte vulnerabile pentru atacurile cibernetice. Noile noastre servicii de control al aplicatiilor mobile si protectie impotriva malware mobile, integrate in retea, si in mod special WLAN, ofera companiilor din intreaga lume transparenta si controlul de care au nevoie asupra dispozitivelor mobile pentru a proteja informatiile, mai ales in situatiile lucrului de la distanta", declara Adrian Danciu, Director Regional Fortinet.
Noul serviciu al Fortinet ajunge pe piata intr-un context in care se estimeaza ca retelele wireless vor domina, in curand, accesul la internet in companii, iar mentinerea controlului asupra traficului de date mobile va deveni la fel de importanta ca si gestionarea traficului traditional.
Nu in ultimul rand, Fortinet a anuntat si intentia de a achizitiona compania Meru Networks, specializata in retelele inteligente Wi-Fi.

sursa: http://www.hit.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu