joi, 25 iunie 2015

KEVO: INCUIETOAREA INTELIGENTA BLUETOOTH PRODUSA DE KWIKSET

image
Kwikset, un furnizor de soluții pentru securitate rezidențială, a anunțat lansarea soluției de control acces Kevo Home Connect Bridge.
Potrivit unui comunicat de presă al companiei, accesoriul integrazăîncuietoarea inteligentă BluetoothKevo cu sisteme de securitateși pentru automatizarea locuințelor. Kevo Home Connect Bridgetranspune comunicații radio ZigBee sau Z-Wave în energie joasă Bluetooth (BLE). Astfel, încuietoarea poate fi integrată în mai multe aplicații pentrucase inteligente, precum setări de termostat, setări ale camerelor de supraveghere sau ale condițiilor de iluminare.
Kwikset Kevo
De asemenea, dispozitivul are funcții care permit încuierea acestuia de la distanță. Datorită funcției Bluetooth, încuietoarea permite transformarea unui smartphone într-o cheie electronică. Utilizatorii pot descuia sau încuia o ușă printr-o atingere de deget, fără a scoate smartphone-ul din  buzunar.
,,Dispozitivul este o soluție ideală pentru proprietarii care vor ca funcțiile Bluetooth ale încuietorii să fie încorporate în scenariile de automatizare a locuințelor. Încuietoare aduce mai multe flexibilitate și conveniență și, în colaborare cu un sistem de securitate de calitate înaltă, creează o schemă mai puternică de securitate pentru proprietar”, a spus Keith Brandon, reprezentant Kwikset.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu