miercuri, 24 iunie 2015

AVIGILON LANSEAZA UN RECORDER HD


avAvigilon, un furnizor de soluții de securitate end-to-end, va lansa recorder-ul Avigilon Control Center (ACC) Edge Solution (ES) High Definition (HD).
Recorder-ul oferă suport pentru camere HD cu rezoluție de până la 7K (30 MP), performanța software-ului ACC și capacități de acces de la distanță într-un design compact. Produsul este potrivit pentru monitorizarea centrală a infrastructurii critice, deoarece oferă informații de monitorizare, capacitatea de a stoca mari cantități de date video HD de la distanță și de a viziona video live sau înregistrat la cerere, de la distanțe mari, anunță Avigilon într-un comunicat de presă.
,,Locurile dispersate geografic, mai ales infrastructurile critice, au reprezentat o provocare pentru monitorizare, din cauza locului izolat, a personalului redus la sediu și a lățimii de bandă limitată. Recorder-ul ACC ES HD oferă tehnologiile de bază ale Avigilon într-un dispozitiv compact, oferind utilizatorilor o soluție completă”, a explicat Mahesh Saptharishi, reprezentant al companiei.
Dispozitivul are patru port-uri de rețea Power over Ethernet care suportă întreaga gamă de camere HD Avigilon, de la rezoluție de 1 MP la 7K (30 MP) și este disponibil în model de stocare de 2 TB și 4 TB. Mai multe modele pot fi combinate pentru a suporta instalații mai mari.
Recored-ul are implementat software-ul ACC care are tehnologia brevetată High Definition Stream Management (HDSM), care oferă management al eficienței lățimii de bandă și al stocării, permițând utilizatorilor să vizualizezecamerele cu cea mai mare rezoluție printr-o conexiune externă. Atunci când este combinat cu soluția de analiză de tip self-learning încorporat în camerele HD Avigilon, soluția oferă reguli și alarme pentru a permite răspunsuri proactive la incidente.

HD NVR1 5589b761416db
sursa: http://www.securityportal.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu