vineri, 5 iunie 2015

Descoperă noile inovații Dahua


Camerele din noua serie Starlight nu numai că oferă setări inteligente, dar oferă, de asemenea o serie de capabilități care să asigure imagini video clare chiar și în condiții dificile de iluminare.







Camerele din seria nouă sunt capabile să furnizeze performanțe superioare cu noile procesoare Ambarella S2LM care oferă mai multe beneficii prin adăugarea de funcții noi, inclusiv rezoluția 4MP, WDR și IVS.








Dahua HDCVI este o soluție pentru imagini cu rezoluții megapixeli de înaltă definiție, oferind transmisie pe distanțe lungi fără latentă, la un cost mai mic.








Dahua 4K, camera cu un senzor de 12,0 megapixeli, încorporează un senzor DSP de înaltă performanță ce oferă o calitate extraordinară a imaginii. Aparatul foto oferă 12MP (400 x 3000) la 15 fps în timp ce camerele Dahua 4K la 30 fps folosec o lățime de bandă recomandată de doar 8Mbps, asigurând o vizualizare buna fără irosirea resurselor de rețea.






Dahua a adoptat standardul de codare H.265 în portofoliul său și îl include în cele mai recente produse, camere IP, NVR, dispozitive de transmisie, precum și sisteme video-wall.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu