luni, 29 iunie 2015

SOLUTIE ANPR INTEGRATA CU CANON, LANSATA DE INTELICO


intelIntelico a lansat o soluție ANPR (recunoaștere automată a numerelor de înmatriculare) integrată cu soluțiile video Wavestore și Canon.
Prezentată în mod oficial în cadrul evenimentului IFSEC 2015, soluția a fost deja testată cu succes în Aeroportul Heathrow din Londra, unde a putut procesa milioane de mișcări ale vehiculelor în condiții de mediu dificile, scrie securitynewsdesk.com
Soluția ANPR dezvoltată de Intelico a integrat soluțiile video Wavestore și Canon, însă poate fi integrată și cu echipamente noi sau de tradiție produse de companii de top. De asemenea, soluția oferă module pentru a fi integrată și cu sisteme de control acces, precum Skidata.
,,Asocierea cu Canon este utilă deoarece, deși soluțiile ANRP sunt dezvoltate în principal pentru zona de parcare, am putut surprinde trei benzi de circulație într-o singură vizualizare cu o cameră 1080p de 2 MP, într-un scenariu în care doar două benzi puteau fi surprinse cu alte brand-uri”, a explicat James Sayer, director Intelico.
Compania a fost fondată în anul 2012, cu scop de a forma o echipă de oameni experimentați din domeniul dezvoltării software-ului și a tehnologiei inovatoare. Compania a oferit un mediu dedicat dezvoltării de soluții noi și de modalități unice de a interacționa cu tehnologiile deja deținute de companii, integrarea cu Wavestore și Canon reprezentând un prim pas pentru îndeplinirea acestui obiectiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu