vineri, 12 iunie 2015

SOLUTIE MOBILA PENTRU CONTROL ACCES, LANSATA DE HID GLOBAL


hidHID Global a lansat HID Mobile Access, care combină securitatea cu conveniența prin integrarea dispozitivelor mobile în procesul de deschidere în mod securizat a ușilor.

Soluția HID Mobile Access permite cititoarelor iCLASS SE și multiCLASS SE să se activeze prin atingerea unui smartphone, de la o distanță apropiată, sau de la o distanță mai mare prin modul ,,Twist and Go”, o tehnologie patentată a companiei HID Global. Utilizatorul primește un feedback activ, precum vibrații și volum mărit, atunci când acesta deschide o ușă, informează compania într-un comunicat de presă.
,,Din momentul în care participanții au primit codul de invitație, aceștia au putut să utilizeze aplicația cu ușurință. De asemenea, faptul că au putut folosi modul Twist and Go a fost convenabil pentru utilizatori. Această soluție reprezintă tehnologia în cea mai bună formă și următorul pas pentru securitate și conveniență în domeniul controlului accesului”, a spus Adrian Noriega, reprezentant RFI Enterprises, compania care a dezvoltat soluția împreună cu HID Global.
Soluția HID Mobile Access îndeplinește următoarele necesități:
Inovație: utilizează tehnologiile standard de comunicare pentru a suporta sistemele de operare Android și iOS, astfel încât aplicația să poată fi ușor de implementat și de administrat
Conveniență: Crește eficiența operațiunilor prin capacitatea de a administra identitatea mobilă, pe portalul online HID Secure Identity Services. Astfel, utilizatorii pot oferi sau înlătura identități mobile cu ușurință, prin intermediul tehnologiei wireless
HID Mobile Access este vândută ca o soluție completă și care necesită următoarele componente:
-          Cititoare mobile ICLASS SE sau multiCLASS SE, cu componente instalate în fabrică
-          Suită de servicii: identitate mobilă, portalul HID Secure Identity Services, aplicația HID Mobile Access (pentru smartphone-urile suportate)



sursa:http://www.securityportal.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu