vineri, 4 septembrie 2015

SAMSUNG ADUCE INTERNET OF THINGS LA IFA 2015


Samsung aduce Internet of Things la IFA 2015Samsung Electronics Co., Ltd. a prezentat, la IFA Berlin, strategia Internet of Things și felul în care IoT va fi implementat, interconectând o serie de dispozitive și servicii.

Cele mai noi contribuții Samsung adresate ecosistemului IoT, aflat într-o continuă dezvoltare, sunt puternic înrădăcinate în filosofia de bază a companiei pentru IoT: deschidere, colaborare între industrii și nevoia de inovații relevante pentru oameni.
„Pentru SamsungIFA 2015 este despre Internet of Things. Suntem convinși că IoT va revoluționa industria electronicelor de larg consum, iar aceasta este oportunitatea noastră de a le prezenta utilizatorilor evoluțiile tehnologice din ultimul an. În fiecare an, Samsung vinde peste 300 de milioane de produse pe piața europeană. Astăzi, produsele noastre sunt folosite de 85 de milioane de europeni, atât acasă, cât și la locurile lor de muncă. Nicio organizație nu se îndoiește de faptul că dezvoltarea se bazează nu pe tehnologie, ci pe așteptările oamenilor. Viziunea noastră este aceea a unui IoT care se sincronizează cu viețile noastre, un IoT al nostru,” a declarat Dr W.P. Hong, Chief Marketing Officer, Samsung Electronics.
Pentru a arunca o privire asupra infinitelor posibilități IoT, vizitați zona Samsung IoT la standul Samsung, CityCube, Messe Berlin. Zona a fost creată în colaborare cu renumitul arhitect Feruccio Laviani.

Samsung SmartThings Hub cu soluția „Smart Home Monitor”

Samsung SmartThings a lansat o nouă serie de dispozitive IoT, mai puternice și mai ușor de folosit, care vor fi disponibile la nivel global.
Alex Hawkinson, fondator și CEO SmartThings, a declarat că, pentru ca Internet of Things să aibă succes, dispozitivele IoT trebuie să fie foarte intuitive și ușor de folosit și, în același timp, să le ofere utilizatorilor posibilitatea de a-și personaliza și de a accesa instrumente, funcții și aplicații care să le ofere siguranță și încredere atunci când nu sunt acasă. Noul hub Samsung SmartThings, senzorii și versiunea actualizată a aplicației au fost lansate astăzi în SUA, în săptămâna ce urmează vor fi lansate în Marea Britanie, iar în 2016 în Europa.
Noul hub Samsung SmartThings are un procesor mai puternic, care permite monitorizarea video și include și o baterie de rezervă cu durată de viață de până la 10 ore, în caz de întrerupere a curentului electric. Îmbinând nevoia de intimitate cu cea de securitate, capacitatea de monitorizare video le permite utilizatorilor să acceseze oricând, prin livestream, ceea ce se întâmplă în casele lor, însă înregistrează și salvează videoclipurile doar atunci când este detectată o mișcare neobișnuită.
SmartThings introduce și o nouă soluție numită „Smart Home Monitor”, care oferă acces și control în cazuri de intrare nedorită sau în cazuri de urgență, precum incendii sau fum, inundații sau scurgeri de gaze și alte situații casnice similare, trimițând notificări în timp real și videoclipuri de pe mai multe camere video, prin aplicația SmartThings.

Experiență de vizualizare superioară

Cel mai important angajament al Samsung este acela de a le aduce utilizatorilor televizoare ce oferă cea mai bună experiență de vizionare. Televizoarele Samsung SUHD integrează tehnologia High Dynamic Range (HDR) pentru imagini de cea mai bună calitate, cu un contrast puternic, culori vibrante și detalii captivante. Astfel, imaginea este și mai intensă decât în prezent.
Utilizatorii televizoarelor Samsung se pot bucura cu faptul că acestea sunt primele de pe piață care suportă standardul HDMI 2.0a, ce permite transmiterea datelor HDR către surse externe compatibile. Actualizarea de software le oferă utilizatorilor imagini ce par desprinse din realitate, la cea mai bună calitate disponibilă pe piață. Această actualizare de firmware va extinde spectrul de conținut HDR disponibil, stabilind în aceași timp un nou standard pentru industria TV și de divertisment.
Mai mult, utilizatorii se pot bucura de imagini de o calitate superioară pe televizoarele curbate Samsung, ce oferă o experiență de vizionare impresionantă și un design elegant care se potrivește în orice decor. Utilizatorii pot alege între cele 28 de modele de televizoare SUHD curbate, cu diagonale între 48 și 105 inci.
Pentru a le oferi utilizatorilor și mai multe opțiuni prin care să se bucure de conținutul UHD preferat, Samsunglanseaza noul Ultra HD Blu-ray Player, care poate reda discurile UHD Blu-ray. Acesta redă conținut la o rezoluțe de patru ori mai mare și până la de 64 de ori mai multe culori față de standardul Blu-ray, având capacitatea de upscaling a conținutului, pentru o rezoluție UHD. În plus, sunt disponibile și servicii de streaming de conținut 4K. Noul Ultra HD Blu-ray Player dispune de un design elegant și curbat, care se potrivește perfect cu cel al televizoarelor SamsungCurved SUHD.
Samsung este prezent la IFA 2015 între 4 și 9 septembrie 2015, la CityCube , Messe Berlin


sursa: http://www.securityportal.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu