vineri, 25 septembrie 2015

S-a lansat OFFICE 2016. Care sunt principalele noutati ale celui mai popular pachet de lucru cu documente


Cele mai folosite aplicatii de pe calculatoarele din companii se schimba radical. Noul Office nu ii mai obliga pe incepatori sa invete mii de comenzi complicate, desi este mai sofisticat ca niciodata.
Pachetul contine versiuni noi de Word, Excel PowerPoint, Outlook, OneNote, Project, Visio si Access. Noul Office 2016 nu aduce prea multe schimbari vizuale, insa vine cu schimbari importante de substanta, care ne promit sa lucram mai bine in echipa - un "must" al organizatiilor moderne.
Pachetul este gandit pentru a se integra perfect in Windows 10, iar doritorii pot beneficia chiar si de un nou Office 365. Office 2016 e disponibil in 47 de limbi si functioneaza si cu Windows 7, Windows 8 sau 8.1.
Iata care sunt principalele noutati, conform Yoda.ro:
• Noua suita aduce functia de co-editare in Word, PowerPoint si programul OneNote pentru desktop, inclusiv editare in timp real in Word, care va permite sa vizualizati completarile colegilor in timp ce acestia le realizeaza.
• Integrarea Skype in aplicatiile Office Online precum si in numeroase alte aplicatii client va permit sa trimiteti mesaje instant, sa partajati ecranul, sa comunicati sau sa efectuati apeluri video chiar din interiorul documentelor.
• De asemenea, Office 365 Groups sunt acum o parte integrata din aplicatia client Outlook 2016 si sunt disponibile pe dispozitivul mobil preferat prin aplicatia Outlook Groups, livrand o experienta de echipa uniforma la nivelul intregii suite.
Mai mult, vor fi lansate in curand si noi solutii Office 365 gandite pentru a facilita o mai buna colaborare:
• Office 365 Planner ajuta echipele sa-si organizeze activitatea, oferindu-le posibilitatea de a crea noi planuri, de a organiza si atribui sarcini, de a stabili termene limita si de a-si actualiza statusul cu ajutorul dashboad-urilor vizuale si notificarilor prin email. Aplicatia Planner va fi disponibila in format preview pentru clientii Office 365 First Release incepand cu trimestrul urmator.
• Spre finalul acestei luni vor fi introduse actualizari noi importante pentru OneDrive pentru Business in materie de sincronizare, browser, servicii mobile, control IT si experiente dedicate dezvoltatorilor de aplicatii. Clientul de sincronizare de generatie viitoare pentru Windows si Mac le va oferi utilizatorilor finali o experienta imbunatatita, siguranta si optiuni sporite de sincronizare, precum si dimensiuni de fisiere si limite de volum mai mari.
Mai multe detalii despre Office 2016 gasiti pe www.yoda.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu