marți, 8 septembrie 2015

Hikvision in topul clasamentului mondial


Compania este acum numărul 1 în fiecare categorie de echipamente, inclusiv camere de rețea și megapixel.

Conform ultimului raport de la furnizorul de informații de afaceri IHS Inc (NYSE: IHS), Hikvision a consolidat poziția de lider CCTV și echipamente de supraveghere video, este al patrulea an la rand in care Hikvision apare fruntea listei . Cu 16,3% dominantă pe piață totală în ceea ce privește veniturile, a crescut cu mai mult de 50% în comparație cu anul precedent și mai mult decât dublul cotei de piata de (8%) din urmă cu doar doi ani.

Chiar mai mult, Hikvision a susținut poziția numărul 1 în fiecare categorie Echipament individual, constituind 18,9% din piața camera de securitate rețea globală, a crescut cu 5,9 puncte procentuale din cota de piață a veniturilor, comparativ cu numarul 2 Poziția de anul trecut (13%). Raportul indică, de asemenea, eforturile companiei de a se impune în piața de peste mări de-a lungul anilor prin a 2 poziție în CCTV si echipamente de supraveghere video categorie pe piața EMEA, realizand o cotă de piață de 9,2%.

Tabelul de mai jos ilustrează Topul Hikvision și cota de piață în diferite categorii (conform raport publicat de IHS "Serviciul de Informații in supravegherea video ").

"Suntem foarte încântați să vedem clasamentul Hikvision în categoria CCTV si echipamente de supraveghere video. Acesta este un atribut adus eforturilor noastre de inovare și investiție. Important, vom merge mai departe conform cu tendințele pieței în curs de dezvoltare a supravegherii IP care ne avantajeaza datorita marilor realizări în segmentele de camere IP. ", spune Cynthia Ho, Vice President la Hikvision."Apreciem sprijinul și încrederea clienților noștri și partenerilor in Hikvision. Privind în perspectivă, vom continua să profitam de fiecare ocazie pentru a satisface nevoile piaței și vom păstra investițiile în cercetare și dezvoltare, oferind mai multe beneficii și servicii pentru clienții noștri. "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu