miercuri, 22 aprilie 2015

Prima camera video de rezolutie 4K



Axis anunță prima sa camera video de rezoluție 4K din noua serie compacta stil bullet.Camera IP AXIS P1428-E este modelul de top din seria compacta P14 AXIS. Cu tehnologia 4K, oferă cea mai nouă generație de standarde și caracteristici HDTV, rezoluție de patru ori mai mare decat HDTV 1080p. Noul AXIS P1428-E este ideal pentru a vedea suprafețe mari cum ar fi locuri de parcare si piete publice si, în același timp,  posibilitatea de a captura detalii fine.

Axis Communications, lider mondial în domeniul camere video IP, anunta astazi prima sa camera video de rezoluție 4K, AXIS P1428-E. Standardul 4K este definit și aprobat de către International Telecommunication Union (ITU) și oferă o rezoluție video de 3840 x 2160 pixeli la 30 de cadre pe secundă.

Camera IP AXIS P1428-E este modelul de top din seria compacta P14 AXIS, concepute pentru exterior dar si pentru medii interioare exigente. Seria AXIS P14 consta in 7 modele de camere IP de la HDTV 1080p pana la 4K permițând selectia unei camere care îndeplinește cel mai bine cerințele lor specifice ale clientilor cat și bugetul lor, oferind o supraveghere video eficienta și de încredere în orice mediu. Noul AXIS P1428-E oferă in plus o serie de caracteristici cum ar fi zoom si focalizare de la distanță, un slot built-in pentru carduri de memorie SD / SDHC / SDXC si conectori I/O pentru interfațare cu dispozitive externe.

"Pur și simplu, 4K oferă patru ori rezoluția de 1080p HDTV. Este un standard in industria de ​​producție de film și pentru consumatori, cu un ritm alert de pătrundere pe piață. Acum e timpul de a utiliza această nouă tehnologie si in supravegherea video ", spune Erik Frännlid, Director Managementul Produsului, Axis Communications. "Un factor important în dezvoltarea acestei prime camere video Axis 4K a fost de a aduce nou standard într-o serie de produse destinate să fie folosite în practică din prima zi. Inițial, este probabil ca majoritatea clientilor sa foloseasca un monitor standard HDTV. 4K face posibil marirea oricarei parți a ecranului, fără a pierde detalii. Pentru a gestiona consumul lățimii de bandă, utilizatorii pot vizualiza în timp real în HD 1080p și să profite de 4K pentru înregistrări în scopuri medico-legale. "

Axis a fost printre primele companii care a introdus camerele IP HDTV pe piata supravegerii video. Introducerea tehnologiei 4K în portofoliul nostru de produse este un pas normal în incercarea de a răspunde la cerintele clientului.

Camera IP AXIS P1428-E cu rezoluție 4K este planificat a fi disponibil in trimestrul 3 din 2014
prin canale de distribuție Axis ".





sursa: http://www.axis.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu